JERUZALEM KAMPEN

JERUZALEM KAMPEN Lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2273 beoordelingen
19 apr 2019 om 8:13 Lekker snel bezorgd,eten smaakte goed en warm aangeleverd
14 apr 2019 om 19:42 Het duurt altijd even, maar dan heb je ook wat! Heerlijk eten!
10 apr 2019 om 20:06 Slecht diep triest meerdere keren besteld en of t duurt te lang of de helft zit er weer eens niet bij. Nu ook weer verkeerde dingen bij onze bestelling en ons eigen eten niet. Dan komen ze terug en is het onze koud....nu wel beetje klaar mee!!!
10 apr 2019 om 19:57 Slechte thuisbezorgd die ik ooit heb gehad, eerste bezorging duurde 70 minuten, de helft klopte niet, twee herbezorgingen later nog niet, daarna ernaartoe gegaan om geld terug te krijgen, lacht de eigenaar me uit en weigert te luisteren naar mijn klacht
6 apr 2019 om 20:26 Prima!
6 apr 2019 om 19:16 Ik vond er niet zo veel smaak aan zat
4 apr 2019 om 21:49 Spareribs waren weer heerlijk
4 apr 2019 om 16:08 Hoeveel heb je nog te doen na 21.30uur, Nog een uur moeten wachten op het eten, reistijd hooguit 5 minuten. eten was perfect
30 mrt 2019 om 20:33 Was aangegeven 45 minuten bezorgtijd, maar kwam half uur later pas
24 mrt 2019 om 23:13 Normaal goed te spreken over Jeruzalem, echter deze keer zijn wij niet zo tevreden. Waar aangegeven werd dat de bezorging 25 minuten zou duren werd dit 65 minuten. Bij het openen van de bestelling mist de extra bestelde saus.
24 mrt 2019 om 21:38 Eten best oke, maar duurt allemaal veelste lang, deze keer ging behoorlijk snel(75 min) maar wel eens 2 en half uur gewacht en af gebeld.