JERUZALEM KAMPEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3882 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jeruzalem Kampen. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 5:45 Wij vonden dat de bestelling vlot was.
19 apr 2024 om 21:19 Slecht, alles was verbrand
14 apr 2024 om 23:08 is Jeruzalem niet meer , hard achteruit gegaan
14 apr 2024 om 9:38 2 uur moeten wachten. Onze bestelling was op eenander adres bezorgd..uiteindelijk hadden we het eten, broodje kip speciaal. Waar echt vreselijk veel saus in zit, en het broodje waar het in moet, veel te klein. Die avond veel buikpijn gehad.
7 apr 2024 om 12:07 Als ik 19:15 aangeef waarom sta je om 18:45 op de stoep En als ik dubbel zoet bestel waarom is de helft dan zwaar pittig? Vorige keer was het ook drama. Als je geen passie in je vak hebt waarom doe je het dan. Feiten spreken voor zich.
7 apr 2024 om 10:39 Snelle bezorging
7 apr 2024 om 2:18 Tering lekkere spareribs
6 apr 2024 om 21:00 Heerlijk gegeten bezorgtijd was 40 minuten geen probleem werd netjes aangegeven en het werd binnen de tijd bezorgd.Eten was goed warm en een vriendelijke bezorger.
2 apr 2024 om 19:52 Spareribs smaakte weer fijn en de bezorgtijd was snel
2 apr 2024 om 6:33 Bijna 2 uur moeten wachten op dat kut eten en dan is ook nog lauw ze kunnen beter de tent gaan sluiten
1 apr 2024 om 23:02 Mijn bestelling nooit gekregen, gezeik aan de telefoon met bellen, en er wordt opgehangen als je nog praat, gaan hier niet weer bestellen, absoluut niet waard
1 apr 2024 om 22:28 Nooit weer bestellen!! Na 2,5 uur gewacht te hebben op eten 6 telefoontjes verder dat ze met 10 min kwamen, kortom nooit weer.