JERUZALEM KAMPEN

JERUZALEM KAMPEN Lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2445 beoordelingen
13 okt 2019 om 23:28 Zowel in de App als in de bevestigingsmail stond 8,00 euro, zonder bezorgkosten. Maar aan de deur moest ik 8,50 euro afrekenen. Oplichters!!
13 okt 2019 om 20:15 Te lang moeten wachten, online stond bezorgd 20 min later was het er nog niet. 2x macaroni besteld zelfs in opmerking vermeld en toch krijgen we 1 macaroni en 1 spaghetti.. gevraagd of er ui in
13 okt 2019 om 19:14 Gewoon goed!
12 okt 2019 om 20:49 pizza en schotel waren koud.op de mail stond geleverd maar we hadden het niet.Vandaag voor het eerst besteld.maar geen goede ervaring. 18:09 besteld.zou 50 min durende maar dat werd 2uur.geen sorry.kaas zhelft van pizza weg gelaten, maar dat was niet zo.
9 okt 2019 om 21:15 Allemachtig slecht eten, niet normaal dat dit wordt bezorgd. Zonde van het geld en zonde van het eten. Nooit weer!
6 okt 2019 om 9:37 Bestel vaker spareribs bij jullie, de eerste keer waren mijn spareribs droog en moesten jullie een nieuwe portie brengen, nu had ik weer besteld en waren mijn spareribs koud, moest ik hier weer achter aan bellen. Erg vervelend
29 sep 2019 om 23:26 Er was wat mis met mijn bestelling,even gebeld en ze kwamen binnen een half uurtje de goede maaltijd brengen. Echt top service
28 sep 2019 om 21:47 Patat was klef en shoarma smakeloos. We hebben wel eens lekkerder gegeten.
28 sep 2019 om 20:28 Lekkere pizza, matige spare ribs