JERUZALEM KAMPEN

JERUZALEM KAMPEN Lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 3445 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jeruzalem Kampen. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 18:56 Heerlijk gegeten
15 mei 2022 om 20:19 Eten en bezorging waren prima
14 mei 2022 om 20:41 Eten was echt slecht.
14 mei 2022 om 20:40 De bezorging was snel ik was zeer tevreden. Super
14 mei 2022 om 20:30 Jammer dat de patat zo slap was…beter om het apart van de kipschotel te verpakken, wel goed warm alles
14 mei 2022 om 7:15 Waardeloos vlees was te hard! Vieze stukken vet er in!
12 mei 2022 om 8:00 Hadden een schotel besteld. Die was goed warm maar ook heel goed afgedekt. Patat was niet te vreten en heel slap. Men had de patat beter los kunnen leveren. Daarnaast was schnitzel zo hard gebakken dat wij dit niet weer gaan bestellen.
10 mei 2022 om 20:11 Heerlijke pasta
8 mei 2022 om 10:12 Vroeger was Jeruzalem niets, nu hebben ze wel goede schotels!
8 mei 2022 om 8:41 Het eten was rond uit slecht vet droop er af en de patat was min 3 keer gebakken en de bezorger moet ook maar eens na denken of dit werk voor hem is !!!! Dit was voor mij de aller laatste keer dat ik hier heb besteld
6 mei 2022 om 21:47 Eten was prima alleen aangevinkt dat me eten om 6 uur zal komen maar kwam zeker om half 7 aan
1 mei 2022 om 19:06 Bezorger kwam 20/30 min later dan aangegeven. Kan gebeuren. Maar de pasta was niet te kanen en ik was er niet lekker van. Moest zelfs overgeven. Ook was doner niet mega lekker.